Sunday, June 11, 2017

Navijački ćošak

Nakon završetka još jedne sušne sezone, među navijačima Partizana vlada podeljeno mišljenje da li je moglo bolje, ko je najveći krivac, kako i šta dalje. Ko god želi da napiše šta oseća o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu i aktuelnom stanja u klubu, može to da učini na ovom blogu. Samo neka se javi, ja ću rado objaviti. Poznati tviteraš QQLELE, veliki navijač Partizana i redovan posetilac Pionira, izneo je svoje kratko viđenje sezone iza nas....


                                                   Partizanska sezona (by QQLELE)"Sezona započeta kao i u FKP sa upravama za koje sam verovao da su bliže Vučiću nego JSD. Na veliku žalost za KKP se pokazalo da je uprava ne smo bliža AV nego totalno nezainteresovana za klub. Tim sastavljen kako je mogao da bude skrpljen sa skromnim sredstvima i sa par igrača koji su se pokazali kao nedostojni dresa koji su nosili. Međutim, Grobarština kojom odišu Džile i kapiten Novica su učinili ono za šta sam lično mislio da je nemoguće, preneli su borbenost na ostatak ekipe koji je nedostatak kvaliteta nadomestio ludačkom borbenošću. Tako da smo imali gomilu spektakularnih pobeda u poslednjim napadima. Nije osvojen trofej, ali pitanje je šta bi bilo da igrači i stručni štab nisu otrovani u Nišu. Dakle da sumiram, prezadovoljan učinkom trenera i igrača jer su pružili 150% svojih mogućnosti i ponavljam, pitanje je dokle bi dogurali da nije bilo trovanja u Nišu. Što se tiče uprave na čelu sa Pekovićem nemam ništa pohvalno na njihov račun. Samo se nadam da ovo nije poslednja sezona i da ćemo imati finansije dovoljne da je uopste započnemo. Evo sad mi pade na pamet kako bi sezona mogla jednom rečju da se opise "PARTIZANSKA". Izginuli smo u bici koju nismo ni mogli da dobijemo, ali se nismo predali".

Sisaj zvezdo i veliki pozdravLjubavni triler (by Beli medved)

"Zahladnelo popodne u Beogradu, šetam sa prijateljem i evociramo uspomene. Pada polako mrak. Ušli da prezalogajimo picu, završili sa istom, izlazimo kad ono gužva. "Šta se desava, da nije neko od poznatih stigao?", zapitao bi se običan posetilac tog lokala. Mi nismo obični posetioci. Ne, ovo nije početak nekog ljubavno-triler filma. Nakon par meseci pauze, opet sedim na klupama posmatrajući kako se Hala puni, a meni u glavi "A sada ih pustite". Pustimo ih da igraju košarku najbolje što znaju. Mi bi ih pustili ali neki ljudi nisu ih pustili.

Red ispred Pionira, traži se karta više za meč protiv legendarnog kluba sa ovih prostora - Cibone. Atmosfera u hali prava Grobarska. Neću vam ovde pisati o rezultatskom uspehu naših igrača, toga ste sami i (ne)svesni već o nekim mojim osećajima. Dolazi nam Olimpija, još jedan veliki klub, u stvari svi klubovi sa ovih naših prostora su veliki sem onih veštačkih. Senku na  ovu velelepnu predstavu za sve prave sladokusce je pokvario događaj vezan za "navijače" nakon čega sledi osipanja broja gledalaca u Pioniru što je kulminiralo malim brojem poštovalaca kluba na meču sa Borcem.

Meč protiv PAOK-a je bio svečarski i mislim da je to razlog sto momcima nisu porasla krila i otputovali u toplije krajeve. "A sada ih pustite..." se odnosilo na slučaj još uvek javno zamaskiranog slučaja trovanja tokom Kupa.

09. jun. 22:58, izlazim iz kafića, konobaru tražeci račun, on odgovara: "Kuća časti, vidimo se u Pioniru!"

Sada, nakon ovog 10.juna, ne verujem da ova sezona nije bila ljubavni triler."


No comments:

Post a Comment