уторак, 4. октобар 2016.

MZT Skoplje - Partizan 62-93

Pobedismo...


Šta reći kada dobiješ preko 30 razlike na terenu gde su se mučile i jače generacije Partizana. Igrači su priredili navijačima pravu rođendansku žurku! Bravo!
Da će danas biti totalno drugačija utakmica od one pre 3 dana u Baru videlo se već od starta. Pogađali smo iz svih pozicija, brz protok lopte u napadu, bez izgubljenih lopti, lucidne asistencije....Jednom rečju - rapsodija! Sa takvom igrom rešili smo pitanje pobednika već na poluvremenu ali nije bilo opuštanja i u nastavku pa smo 2 minuta pre kraja imali i rekordnih +38 (52-90). Hač je gospodario na terenu, punio sve statističke kolone (one pozitivne) a sa Rotkvicom se prosto takmičio čija će asistencija biti lepša, Birča i Vanja zatrpavali koš domaćina šutom spolja a Majstor i Uroš pokazali zašto su dovedeni. Sjajno su koristili svaku dobijenu loptu u napadu, odlično sarađivali sa bekovima a domaćinu nisu dozvoljavali lake poene. Ubica je pogodio već prvi šut za tri i time stavio do znanja da onih 0/8 protiv Mornara na njega nije ostavilo nikakve posledice. Jedino Frenki i Vrabac nisu ostavili pozitivan utisak što je pomalo i očekivano jer su preskočili skoro sve kontrolne utakmice sa timom. Biće i oni bolji u nastavku, to je sigurno. Konan nije debitovao zbog lakše povrede, možda ga vidimo u petak na parketu kada ćemo, pred sigurno krcatim tribinama, dočekati Cibonu. Jedva čekam! Volim Partizan!

 
Partizan: Robinson, Ratkovic 5, Vrabac, Marinković 16, Veličković 5, Majstorović 11, Birčević 19, Koprivica, Andrić 8, Hečer 21, Pot, Luković 8.

Jer mi nismo samo klub, mi smo porodica!

Нема коментара:

Постави коментар